Sunday 13 December 2009

Utan Livlina

Ulf Lundel - Danielas Hus




Klippbrant.

Måste man verkligen må så jäkla vedervärdigt för att kunna må bättre sen? Vore det inte bättre med en veckas eksem eller lite kli på underarmen en söndag eftermiddag? Jag förstår inte vad nytta det gör. Känner mest för att säga "Jo men livet. Thank you very much.That´s plenty."
Jag är nog tillräckligt vuxen för att veta skillnad på bra/dåligt. Det är liksom inte så att jag kommer vakna upp med INSIKT och vara tacksam för all skit. Det blir bra så. Jag vill inte ha fler bajsmackor
.
Det finns inte några livlinor kvar och jag EXPLODERAR snart på Cliff. Jävla dryga hund till att gnälla. Han har fått både fis-skinkan och massa mat. Lägg till vatten, kärlek och promenad där han fick snusa långt mer än vanliga promenadreglerna egentligen tillåter. Jag har inte ens kastat hushållspapper på honom idag, trots att han (återigen) massakrerat en plastpåse. Hallå?! De kostar! Var ska jag nu lägga soporna? Får bli i hans säng. HAHA. Inte så kaxig längre, va?!

Annars då, i mitt miserabla liv..? Inget särskilt; bortsett från att det varit körsång i kyrkan och sedan adventskonsert - där jag tydligen inte var bjuden. Ska bli intressant med julafton. Förra året fick jag ju ullsockor... Nej just det - i år har jag ordnat själv från päronen. Men jag förstår. Jag har ju inga barn. Så fort jag får det kommer de överrösas av mynt och paket. Jag längtar. För min del går det bra om jag får det tills vidare, men så jobbar vi inte. Tur att man har syskon som i alla fall är vettiga. Förra året fick jag en DVD-spelare (which I love!) av bror. Det var fint. Vi förstår varandra, han och jag.

Jag har önskat mig en kamera, en lobotomi, HP5, mascara och en mobil psykolog. Ska bli spännande att se vad de ordnat!

Nu ska jag springa skrikandes genom lägenheten "Lägg dig Cliff", packa lite och ev orka ner i källaren. MAO - jag ska bädda rent i sängen, släpa upp Cliff där och somna i fosterställning med kläder på. Life´s a miracle. Jag undrar om det vore enklare om jag inte var ett geni?


Åhh. 2254 Malmö Stad. Snö

No comments:

Post a Comment